HAMAR (HA): - Jeg har veldig lyst til å spille, men om det er lurt vet jeg ikke ennå, sier Riegelhuth selv.

Det har gått knappe tre uker siden hun fikk knekt opp igjen nesa etter nesebruddet i seriepremièren mot Fredrikstad. Normalt er det minst ei uke for lite til at nesa er bra igjen.

Frykter langt opphold

- Antakelig vil jeg ikke få en ny smell i ansiktet mot Vipers, men om jeg er uheldig kan det sette meg ut av spill en god stund. Det er den vurderingen jeg skal ta sammen med Alfred Örn Finnsson etter treningen i dag, forteller Betina.

- Jeg håper Betina er med på flyet til Kristiansand og den vanskelige bortekampen, sier trener Alfred Örn Finnsson.

Islendingen vet at Hamar-laget alltid har slitt i bortemøtene med Vipers, men det hindrer ham ikke i å være offensiv foran møtet.

Troverdig topplag

- Det er et lag vi må slå om vi skal bli tatt på alvor som en utfordrer til medaljene i årets serie, sier Finnsson som håper både Malene Aambakk, Martine Hovden, Maja Jakobsen og Riegelhuth er kampklare.

- Maja og Martine har slitt med sjukdom den siste tiden, men jeg antar at i alle fall de spiller, sier islendingen som ikke er helt fornøyd med eget lag, full pott i serien til tross.

- Vi har vunnet de to første kampene, men vi har ting vi må bli bedre på, og det må skje kjapt, understreker Finnsson.

Treneren er nemlig krystallklar på at laget hans ikke har tid til å spille seg gradvis bedre.

- Det må skje nå! Vi spiller kun åtte kamper før jul og da må vi være på et høyt nivå i alle kampene, mener den kortklippede treneren.

Vipers svekket

Vipers fra Kristiansand er på forhånd tippet som et av lagene i bunn av tabellen. Så langt ser det ut til at det tipset stemmer bra.

- Laget tapte klart mot Stabæk, men slo Flint veldig enkelt, som ventet. Laget har mistet flere nøkkelspillere og må stole veldig mye på sin klart beste spiller, nykommeren Jessy Kramer, sier Storhamars ferske trener.

Den nederlandske spilleren skal forsøke å fylle hullene etter Vipers desidert viktigste spillere forrige sesong: Angie Geschke, Michelle Brandstrup og Kristine Lunde-Borgersen.

Trioen dundret inn 270 mål forrige sesong for Vipers!

 
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00