Den danske veteranen Lise Binger brukte halvannen time i Prestrudhallen på å sjarmere trener Alfred Örn Finnsson.

- Det er aldri lett å komme rett fra Gardermoen til trening. Likevel viste Lise allerede på den ene treningen at hun er en spennende type, smiler ilsendingen.

Leter etter noe nytt

Daglig leder, Erik Stensrud, snakket med Lise og hennes samboer før treningen startet, og Stensrud er innstilt på å tilby kantspilleren kontrakt.

- Hun reiser hjem allerede i dag, men om hun er interessert vil hun få et tilbud om kontrakt av oss ganske raskt, sier Stensrud.

Den daglige lederen mener at den danske piken har svært gode referanser, og i tillegg til at hun er en rutinert spiller.

- Jeg fikk også inntrykk av at hun nå har spilt så lenge at et lite eventyr i utlandet kunne passe henne og samboeren godt, forteller Stensrud.

Øverst på ønskelista

Det er ingen hemmelighet at Storhamar har satt ny høyrekant opp som ønske nummer en foran ny sesong.

Karoline Fredriksen har i store deler av sesongen spilt på den posisjonen offensivt, men Karoline er i all hovedsak meget solid i eget midtforsvar, noe mindre giftig framover.

- Vi ser etter en spiller som kan være en trussel, og Lise er en rendyrket kantspiller, slik vi ønsker, sier Finnsson.

Det Storhamar leter etter

Finnsson legger også til at en ny høyrekant er hva troppen hans trenger, før han setter en sluttstrek med tanke på nysigneringer.

- Det er flere enn meg som skal ha et ord med i laget, men sportslig er jeg sikker på at Binger vil være en god signering. Men dette handler jo blant både om Lise vil og om klubben har penger til å hente henne, sier islendingen.

Masse tempo

Også assistenttrener Bent Svele er sikker på at Binger vil kunne passe fint inn i Storhamar.

- Lise har den siste tida spilt sammen med den norske landslagsspilleren Ida Bjørndalen i danske Vejen, og hun skryter veldig av kantspilleren, sier Svele.

- Allerede etter ei trening ser vi at hun har lært sin håndball i Danmark. Hun har fin teknikk, stor fart og mange overraskende skuddvarianter, smiler Alfred Örn Finnson.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00