Den danske veteranen Lise Binger brukte halvannen time i Prestrudhallen på å sjarmere trener Alfred Örn Finnsson.

- Det er aldri lett å komme rett fra Gardermoen til trening. Likevel viste Lise allerede på den ene treningen at hun er en spennende type, smiler ilsendingen.

Leter etter noe nytt

Daglig leder, Erik Stensrud, snakket med Lise og hennes samboer før treningen startet, og Stensrud er innstilt på å tilby kantspilleren kontrakt.

- Hun reiser hjem allerede i dag, men om hun er interessert vil hun få et tilbud om kontrakt av oss ganske raskt, sier Stensrud.

Den daglige lederen mener at den danske piken har svært gode referanser, og i tillegg til at hun er en rutinert spiller.

- Jeg fikk også inntrykk av at hun nå har spilt så lenge at et lite eventyr i utlandet kunne passe henne og samboeren godt, forteller Stensrud.

Øverst på ønskelista

Det er ingen hemmelighet at Storhamar har satt ny høyrekant opp som ønske nummer en foran ny sesong.

Karoline Fredriksen har i store deler av sesongen spilt på den posisjonen offensivt, men Karoline er i all hovedsak meget solid i eget midtforsvar, noe mindre giftig framover.

- Vi ser etter en spiller som kan være en trussel, og Lise er en rendyrket kantspiller, slik vi ønsker, sier Finnsson.

Det Storhamar leter etter

Finnsson legger også til at en ny høyrekant er hva troppen hans trenger, før han setter en sluttstrek med tanke på nysigneringer.

- Det er flere enn meg som skal ha et ord med i laget, men sportslig er jeg sikker på at Binger vil være en god signering. Men dette handler jo blant både om Lise vil og om klubben har penger til å hente henne, sier islendingen.

Masse tempo

Også assistenttrener Bent Svele er sikker på at Binger vil kunne passe fint inn i Storhamar.

- Lise har den siste tida spilt sammen med den norske landslagsspilleren Ida Bjørndalen i danske Vejen, og hun skryter veldig av kantspilleren, sier Svele.

- Allerede etter ei trening ser vi at hun har lært sin håndball i Danmark. Hun har fin teknikk, stor fart og mange overraskende skuddvarianter, smiler Alfred Örn Finnson.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.