- Anja Edin var god i dag, og jeg gleder meg til vi får henne inn i spillertroppen neste år. Anja er kreativ, og jeg har en idé for hvordan hun skal bli enda bedre når hun trekker på seg Larvik-drakta og bli en del av vår spilleplan, sier Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad.
For første gang på lenge hadde Gjekstad litt puls mot slutten av en seriekamp med Larvik. Etterpå var han veldig glad for seieren.
- Vi vet at Storhamar er et av de lagene som kan spille skikkelig håndball når de får lov. I dag får de lov litt for lenge av oss. Vi har gamblet litt etter VM og NM-finalen, og trent skikkelig hardt. Derfor hadde vi mange slitne spillere i dag, men det er viktig for oss å være i toppform når Champions League starter i februar.
Gjekstad tok timeout med 44 sekunder igjen av kampen, på stillingen 25-24, etter at Larvik hadde misset flere angrep og sjanser til å punktere kampen. Da Linn-Kristin Riegelhuth Koren fant veien til mål 30 sekunder før slutt, jublet Larvik som de hadde vunnet en viktig kamp.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.