TØNSBERG: - Jeg var urolig i forhold til om vi hadde bommet på opplegget. Vi så ut som søppelsekker i angrep. Det gikk så sakte. Men etter at vi gikk flere runder på det lørdag kveld, fant vi ut at de rett og slett ikke hadde tatt ut alt. Da ble jeg urolig og forbanna, sier Senstad, som var oppriktig lettet etter nedsablingen av den tsjekkiske seriemesteren Club Zlin.
- Det er mest oss sjøl det går på. I den kampen slapp vi til 12 skudd i 1. omgang, og bare 29 totalt. Det sier litt om innsatsen og viljen. Da var det slutt på å lure seg unna. Det var bra defensivt, og vi gjorde også mye bra offensivt. Alarmklokkene har nok ringt, sier Senstad.
Som han sier selv puster han litt bedre nå, og er klar for å sette seg ned og ta en vurdering på hva som skal være lagets målsetting. - Først vil vi se an litt hvor vi ligger an. Vi har ikke et klart bilde av maksnivået ennå, men har forhåpentlig sett bunnivået. Jeg er sikker på at vi kan bite fra oss. Vi må først komme oss opp på null poeng, og må kanskje slite for å ta medalje. Samtidig er det nok ingen umulighet å være med og kjempe bak Larvik, sier Senstad, som gjør alt for at dagens målvaktstrio blir så klare som mulig til seriestart.
- Vi fortsetter å se etter keeper, men mest sannsynlig er det disse tre vi har når alvoret starter.
PS! Du kan se hvem som har scoret målene i kampene på resultatsidene.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.