HAMAR: I ettermiddag spilles siste serierunde i eliteserien for kvinner. Det er Tertnes som gjelder for Storhamar. Kampen betyr ikke så mye sportslig, annet enn at det kan bli en generalprøve på kvartfinalene i sluttspillet.
De fem første plassene i eliteserien for kvinner er allerede tildelt, og Storhamar på femte møter ett av de fire første lagene i kvart'n. Trekker de Larvik, er det natta, mens Byåsen, Tertnes (en kamp i Bergen) og Stabæk har grunn til å frykte Storhamar basert på serieresultatene i år:
• Storhamar - Byåsen: 54 - 52
• Storhamar - Stabæk: 65 - 61
• Storhamar - Tertnes: 29 - 24 (1)
• Storhamar - Larvik: 58 - 71

Bergen eller Nadderud

- Vi har hatt et godt tak på Tertnes de siste årene. Vi scorer alltid en del mål, og har vist at vi er bedre enn dem flere ganger. Jeg håper på Tertnes - i kvartfinalen, fastslår Sundmoen.
Bortsett fra en bronsefinale i sluttspillet forrige sesong, har ikke Storhamar tapt for bergenserne siden de rykket opp i eliteserien i 2007. Sju kamper har gitt seks seirer og en uavgjort.
- Stabæk er også et lag jeg føler vi har gode muligheter til å slå. Byåsen slo vi sist, og har kanskje et lite overtak på nå, men hvis jeg kan velge, tar jeg Tertnes eller Stabæk. For all del ikke Larvik, ler Sundmoen.

Sluttspill i Drammen

Kvartfinalene for damer trekkes etter kampen mellom Larvik og Byåsen lørdag, mens kvartfinalene for herrer trekkes etter sølvkampen mellom Elverum og Drammen i Terningen onsdag.
Dersom Storhamar trekker Larvik, må de spille på onsdager som en følge av Larviks Champions League-deltakelse. De andre kvartfinalene spilles de førstkommende to helgene.
Vinnerne er semifinaleklare til sluttspillhelga i Drammen 29.-30. april, den siste gangen det er felles sluttspill for damer og herrer.
Nytt av året er at semifinalene skal gå parallelt på to baner for å komprimere arrangementet, som ikke har vært noen suksess på fredags formiddag.

Ingen Hammerseng i gult

Gro Hammerseng er IKKE klar for Storhamar håndball. Det var HA-sportens aprilspøk fredag.
Noen bet på under frokosten fredag morgen, og gledet seg stort til å følge Storhamar håndball neste sesong. De må imidlertid svelge gleden igjen etter en telefon til HA-sporten, og konstatere at Hammersengs overraskende overgang til Hamar Vest - i hvert fall foreløpig - bare var aprilsnarr.
Bildet av Hammerseng i Storhamar-drakt ble tatt en time etter lagets kamp mot Larvik i serien den 16. mars. Da var det et stunt regissert av Hammerseng og Bent Svele, som hadde skaffet fram drakta.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.