Storhamar-trener Arne Senstad frir til næringslivet i håp om å ta nye sportslige steg med Hamars håndballjenter. Nå inviteres det lokale næringslivet til et møte i håp om å få til mer satsing.
HAMAR: - Jeg var litt offensiv før kampen mot Gjøvik og Vardal og sa til samarbeidspartnerne våre at Bent Svele og jeg ønsket å stille opp til et møte med næringslivet førstkommende tirsdag, for sammen å se på muligheten til å utvikle et topplag i damehåndball. Et lag som kan nærme seg norsk og internasjonalt toppnivå. Hvis jeg går på tre nye år i Storhamar, har både Bent og jeg lyst til å kline til skikkelig, sier Arne Senstad til HA-sporten.
Prestrudhallen tirsdag
Senstad og Svele inviterer eksisterende og andre sponsorer til møte i Prestrudhallen tirsdag.
- Vi ønsker å formidle hva vi trenger hjelp og støtte til for å komme videre, men samtidig kunne gi noe tilbake til sponsorene våre. Det er helt sikkert mange områder hvor også vi kan bidra, for vi er klare for å gi mer tilbake til samarbeidspartnerne våre, sier Senstad.
Han er opptatt av at Hamar ikke må skusle bort den muligheten de nå har fått i en jenteidrett med stor interesse og entusiasme.
Finne ut om det er vilje
- Jentene har gjort en stor jobb i eliteserien og tatt fantastiske steg på kort tid. Men skal vi være med i toppen, må det tas noen ordentlige grep til, og da er vi avhengig av at både kommunen og næringslivet stiller opp i fullt monn.
Senstad har stor forståelse for den jobben som er gjort med å rydde opp i økonomien det siste året, men som trener er han opptatt av de sportslige visjonene.
- Det er ikke snakk om kaste rundt oss med penger, sier han.
- Hvor mye trenger dere?
- Jeg har ingen eksakte tall, men det siste året har sponsorinntektene gått ned, og det gjør at vi også har gått ned på den sportslige satsingen. I utgangspunktet ønsker vi dette møtet for å se om næringslivet vil være med, sier Senstad.
Nye spillere
Han mener klubben har et godt sportslig grunnlag å satse videre på til tross for ganske små ressurser. Men han ser også at det må forsterkninger til. Og til det håper Storhamar-treneren å få næringslivshjelp.
- Jeg håper å beholde de fleste av dagens spillere, og vi skal jobbe videre med egenutviklingen av våre egne talenter, men samtidig må vi styrke laget i enkelte ledd med en solid forsvarsspillere, noen varianter framover og en keeper. Vi så mot Gjøvik og Vardal hvor viktig det er med en målvakt som redder hele tiden, og det finnes ledige toppkeepere må markedet, men de koster.
Noen ordentlige profiler
- Som Cecilie Leganger?
- Jeg kan ikke tro og håpe at en sånn keeper skal komme hit. Men det finnes noen opp mot hennes nivå på markedet, og for å kunne få hit noen av de ordentlige profilene, må vi ha noen med oss.
- Larvik har hentet inn mange sterke spillere, men på markedet er det fortsatt mange gode spillere som det er mulig å hente til en klubb som ønsker å hevde seg i norsk topphåndball, mener Arne Senstad.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.