Betina Riegelhuth har ennå ikke gitt beskjed til Storhamar om hun fortsetter i Hamar-klubben neste år. Trener Finnsson vil naturligvis ha med toppscoreren sin videre.

Ser store forandringer

Han synes Betina har utviklet seg denne sesongen, men mener hun har potensial til å bli enda bedre både i angrep og forsvar.
- Betina har fått tillit til å bli en toveisspiller i Storhamar, og hun ønsker også selv å utvikle forsvarsspillet sitt. Hun har jo fysikk til å bli en veldig god forsvarsspiller, sier Finnsson.
- Jeg ser også store forandringer i angrepsspillet hennes. Betina er blitt flinkere til å spille inn på strek og ut på kant, men hun kan fortsatt bli bedre til å gjøre ulike skuddvalg. Og når hun lykkes, vinner vi, sier treneren.

Møter Hviterussland

Finnsson håper Betina vil få bra med spilletid i kveldens landskamp mot Hviterussland.
- Ja, det blir spennende å se hvor mange minutter hun får; om hun får spille 10-15 minutter. Betina vært på vippen ganske lenge, så nå fortjener hun å få sjansen. Da er det opp til Betina selv å vise at hun er god nok, sier Alfred Örn Finnsson om eleven sin foran kveldens landskamp i Stavanger.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00