Tertnes - Storhamar 24-29 (10-14)
BERGEN: 11. serierunde i eliteserien for kvinner, søndag.
Haukelandshallen.
400 tilskuere.
Utvisninger: Tertnes 3x2 min: Storhamar: 1x2min.
Dommere: Slim Ben Tekaya, Steinar Martinsen.
STORHAMARS LAG: Tone Wølner/Stine Lidén - Kamilla Sundmoen 8 (2), Inger Senstad 3, Gina Lorentsen 1, Marte S. Johansen, Izabela Duda 1, Karoline Fredriksen 3, Nina Bjørk Arnfinnsdottir, Anja Edin 5, Lise Løke 6, Betina Riegelhuth 2.

Toppscorer Tertnes: Marthe Reinkind 10

HA-BØRSENHHH Kamilla Sundmoen
HH Anja Edin
H Lise Løke, Karoline Fredriksen, Nina ArnfinnsdottirPluss: Storhamar førte hele kampen. Sterke i forsvar. Varierte godt i angrepsspillet. Hadde mottrekk på alt Tertnes prøvde å demme opp for.

Minus: Noen tekniske feil midt i andre omgang holdt på å gi Tertnes en mulighet til å komme inn i kampen igjen.

OBS! Storhamar møter Byåsen hjemme søndag

Rune Steen Hansen

Terningkast 5
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.