Storhamar håndball Elite er midt inne i noen avgjørende dager etter at deres årsregnskap ble presentert mandag.

Langt lettere var stemningen da Storhamar håndball Bredde la fram sine tall i kveld. Et overskudd på snaut 460.000 kroner forteller om en ganske annen virkelighet etter at klubben ble delt i Elite og Bredde 1. juni 2014.

- 2014 var et godt år for oss både sportslig og økonomisk, fortalte avtroppende styreleder Tina Thorsen til de frammøtte.

Storhamar håndball Bredde har en positiv egenkapital per 31.12.14 på 369.544 kroner.

Styret la ikke skjul på at Storhamar Cup er svært avgjørende for det gode resultatet, og at overskuddet er godt å tære på om den samme cupen ikke gir like store og gode inntekter i årene framover.

- Vår oppgave er ikke å sikre solide økonomiske overskudd, men heller sørge for å bruke pengene på medlemmene våre. Neste år budsjetterer vi med et overskudd på 150.000 kroner. Den mener vi er nøkternt, sier påtroppende styreleder, Hans Christian Hustad.

Det kom ingen spørsmål fra medlemmene om situasjonen i Storhamar Elite, men Tina Thorsen avsluttet årsmøtet med å komme med sine betraktninger.

- Vi ønsker selvsagt Storhamar håndball Elite alt godt og håper at situasjonen løser seg slik at Storhamar beholder plassen i eliteserien, sier Thorsen og avsluttet med at samarbeidet mellom Elite og Bredde er godt, selv om delingsprosessen har vært svært krevende.

Slik ser det nye styret ut: Hans Christian Hustad (leder), Tina Thorsen (styremedlem), Mette Hoel (økonomi), Roger Jenssen (sport), Gjertrud Myhrvang (cup/dugnad) og Hans Skjelbred (styremedlem).

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00