Storhamar - Njård 32-21 Maja Jakobsen (19) viste glimt av sin egen klasse i 2. omgang mot Njård. Hun hadde en meget sterk periode mot slutten av kampen. Da fungerte skuddarmen igjen.
HAMAR: - Det var bare et glimt, ja, istemmer Maja, - Men det går framover.
I siste del av kampen kom hun langt mer til sin rett som back og scoret fire av de fem siste Storhamar-målene mot Njård.
Raufoss-jenta hadde en veldig god forsesong, men etter jul har hun slitt med å hente fram sitt ypperste.
- Det gikk veldig bra før jul, men så tråkket jeg over foran den siste kampen mot Gjerpen før jul. Så fikk jeg et gnagsår som hemmet meg en stund. Etterpå har jeg slitt med å komme tilbake, men jeg vet jeg kan, så det sitter nok i hodet. Jeg er litt for streng med meg selv, og det skal veldig mye til for at jeg er fornøyd. Det gjør sitt til at jeg sliter med selvtilliten. Jeg må tåle at det går opp og ned, men jeg har ikke vært flink nok til å ta med meg de gode tingene, sier 19-åringen som blir 20 år 28. mars.
Trives best som back
Denne sesongen har Maja for det meste spilt ving. Hun spiller naturligvis på den plassen treneren vil at hun skal spille. Men skulle Maja få velge, ville hun helst spille back.
- Jeg trenger å være med i spillet, og jeg blir lett for mye ballkaster på vingen. Føler jeg får mer ut av meg selv som back, sier Maja Jakobsen, som syntes det siste kvarteret mot Njård gjorde godt for selvtilliten.
Storhamar eller Byåsen?
Hvorvidt Maja Jakobsen fortsetter i Storhamar eller ei, er fortsatt uklart.
- Jeg vet ærlig talt ikke hva det blir til neste sesong. Jeg skal ha et møte med Jørn Lyberg (Storhamars sportslige leder) de nærmeste dagene, og jeg tar trolig en avgjørelse rundt påsketider, sier Maja Jakobsen til HA-sporten.
Vil ha med Maja
Når vi konfronterer Arne Senstad med at Byåsen ikke har gitt opp Maja, er han krystallklar:
- Det har ikke vi heller. Jeg føler jeg har god kontroll på Majas utvikling som håndballspiller. Og jeg mener vi har bidratt allerede. Maja har hatt en eventyrlig utvikling hele tiden, men hun har fortsatt mye å gå på. Kan nå så langt hun bare vil, men det går ingen vei rett til himmels. Nå har hun kjent litt på motgangen, og det er bare sundt. En må regne med at det svinger litt i dette gamet, sier Senstad.
Alle fikk spilletid
Storhamar-treneren syntes laget gjennomførte en ålreit kamp mot Njård. Han hadde lagt opp til å rullere mye mer på spillerne enn han vanligvis gjør.
- Jeg synes mange av jentene gjorde en bra jobb i denne kampen. Det ble nok litt Hawaii i perioder, og det kunne bli litt mye en og en, men så drar vi det i land igjen. Vi hadde full kontroll, og da skal det være lov å leke litt også.
Storhamar har fått en straffekastekspert etter hvert. Marthe S. Johansen har vært sikker som banken etter at hun fikk hovedansvar fra sjumeteren. I går puttet hun seks på rad, og da er det lov å bomme på den sjuende...
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.