HAMAR/NICOSIA: - Hadde vi kunnet få Midt-Jylland eller en annen motstander av samme kaliber i tredje runde, ville det vært veldig fint for oss, både sportslig og økonomisk. Ikke minst på grunn av økonomien, ser gjerne Senstad at det blir kortere reiseveg i neste runde. Til Kypros reiste Storhamar med kun åtte spillere for å spare penger på reisebudsjettet.

I fjor møtte Storhamar E-cupfinalist Leipzig. En motstander av det kaliberet vil ikke Senstad ha ennå.
- Nei det optimale hadde vært å få en motstander vi kunne spilt ganske jevnt med, slik at vi kunne gått videre og senere få andre, gode lag å bryne oss på. Det er drømmen, men det er ikke sikkert drømmen stemmer med trekningen til slutt.
Risikoen for at Storhamar skulle gå skoene av seg under Middelhavets sol, lørdag, anså Arne Senstad som svært liten. Derfor nektet han spillerne sine å spille på kontringer mot kypriotene.
- Vi ville, så godt vi kunne, prøve å få noe sportslig ut av denne kampen, derfor ville jeg kjøre avtaler framover og få trent på en del ting som vi ikke har så mye anledning til å trene på ellers. Kampen var jo i realiteten avgjort lenge før vi satte oss på flyet hit ned.
- En fullstendig nytteløs tur med andre ord?
- Med fare for å virke arrogant: - Ja! Men jeg ser jo nytten i at vi er her nede og spiller mot lokale lag her nede. Det er vårt bidrag til håndballens utbredelse i nye håndballand, sier Arne Senstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.