HAMAR: Storhamar Håndball inviterte til festaften i egen stue, og utfordret byens to andre topplag, HamKam og Storhamar Dragons, i håndball.

Det gikk som det måtte gå.
Tydelig preget av for dårlig treningsarbeid, og at de ikke har satt seg inn i hvordan man håndterer klistrete baller, ble fotball- og hockeygutta sendt hjem i skam.

Løke banket gutta
HamKam viste imidlertid at de har mer ballfølelse enn iskrigerne.

- Resultatet viser at det var jevnere mellom oss og Storhamar enn det var i den andre kampen mot hockeygutta, slår HamKams Frode Bjørnevik fornøyd fast.
Den robuste midtstopperen fikk virkelig kjenne den tøffe sporten på kroppen. Opp til flere ganger feide Lise Løke gulvet med lysluggen.
- Ja, hun var virkelig sterk. Jeg hadde nesten ikke noen sjanse til å komme forbi henne, utbrøt Bjørnevik.

Duellen i kampen
De gjentatte duellene var noe også speaker Tor Inge Martinsen merket seg.

- Tydelig at det er noe ekstra mellom de to, kommenterte Martinsen.
- Jeg hørte det ble sagt noe, men hva det var, fikk jeg ikke med meg. Morsomt, smiler Bjørnevik.
Heller ikke Lise Løke hørte kommentaren, men la ikke skjul på at hun frydet seg over å måle krefter med gutta.
- Jeg elsker å slåss med gutta. Det er så deilig å legge dem i bakken, gliser Løke, som forteller at hun har savnet slåsskampene mot storebrødrene.

Vil spille hockey
Da strekspilleren fikk høre at Tore Tomter i Dragons gjerne vil invitere til kamp på isen (se egen sak), lyste hun opp.

- Ja! Det vil jeg. Jeg har aldri prøvde det før, men tenk så gøy å kjempe på isen med fullt utstyr, utbryter Løke, før hun tenker seg litt om:
- Men jeg kommer sikkert til å være så tent at jeg brekker beinet. Eller noen av deres bein, med skøyter og køller i alle retninger.
Også HamKam-gutta kunne tenke seg å prøve seg som hockeyspillere.
- Vi må jo ta den utfordringen også, hvis den kommer, sier Frode Bjørnevik.
- Vi hadde knust dem, humrer en lyttende Tom Kristoffersen.

Spilte med gullhjelm
I prestisjekampen om å være byens beste Storhamar-lag, tydet mye på at Dragons allerede har latt tankene gå til grilling i sommer.

Trygve Hillestad åpnet målkontoen, og tradisjonen tro i ishockey, spilte han resten av kampen med gullhjelm.
- Gutta sa at jeg kanskje kunne fått den i hockey også, hvis jeg hadde vært like god til det, ler Hillestad, som i likhet med de andre roste opplegget.
- Dette var kjempegøy, men vi var ikke så veldig gode. Det var uvant å ha så mye klister på hendene, ballen satt jo nesten fast, sier Hillestad, som får utmerkelsen for kveldens beste sitat, da han stormet etter en ball på vei ut av banen.
- Nei, f…n! Det æ`kke rundvant her jo!

- Skaff ei høy jente
En som til vanlig lar det være opp til de andre å score mål, Ruben Smith, tror de kunne ytt bedre motstand med mer trening.

- Man kunne se at det var noen i HamKam som hadde litt håndballforståelse. Vi derimot, hadde ingenting.
Dragons hadde kveldens beste taktikk. Nærmere to meter høye Teddy Midttun ble plassert på streken, mens de andre forsøkte å kaste ballen opp i lufta som innspill.
- Det funket jo noen ganger. Kanskje burde Storhamar plukke opp den, og skaffe seg en skikkelig høy spiller, tipser Ruben, som gjerne tar imot de to andre lagene i ishallen.
- Vi bør slå dem 1000 av 1000 ganger i hockey, så kanskje vi skal være frekke nok til å si at vi går for seier i OL-Amfien.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.