LEIPZIG: - Er vi i det hele tatt i tvil, er det ikke aktuelt å presse på for at Heidi skal stå mot Leipzig, sier Arne Senstad.

I skrivende stund er han litt usikker på hvordan det korsbåndskadde kneet til Tjugum er, og Heidi har bare trent alternativt hele denne uka.

Klar prioritering
- Hvis jeg må gjøre noen prioriteringer, så vil jeg først og fremst ha Heidi spilleklar i semifinalen mot Byåsen onsdag - og mot Stabæk neste søndag. Jeg har veldig god dialog med Heidi, og føler vi at morgendagens kamp kan ødelegge for de to neste, vet vi hva vi gjør.

Stine Lidén voktet buret mot Byåsen sist onsdag, og Senstad var godt fornøyd med spillet hennes i 2. omgang.
- Jeg vet Stine kan stå godt, men hun er ung og vil naturlig nok variere mer i spillet sitt enn Heidi foreløpig.
- Dessuten har Heidi opparbeidet seg en helt annet autoritet, og kan være utrolig viktig i visse deler av kampen, sier Senstad.

Venter tøff kamp
Storhamar-treneren tror det blir en tøff kamp i Leipzig. Som HA-sporten skrev mandag, har tyskerne bare tapt fem kamper hjemme de siste ti årene, og da har de møtt flere gode lag enn Viborg og Larvik i Champions League.

Senstad ser ingen grunn til at det skal bli skremmende å møte et hjemmelag med over 2.000 entusiastiske hjemmesupportere i ryggen.
- Nei, det som skjer rundt kampen, er det beste som er. Det er jo topp! Men jeg har respekt for Leipzig. Vi møter et ordentlig lag, og jeg er spent på om vi står imot. Det er et ordentlig fysisk lag, men de var kvekere enn jeg fikk inntrykk av på video. Der virket de litt dorske og trege.

Kein angst
- Ser du på dette som en skoletime med viktig læring for Storhamars utvikling?

- Det er ikke en skoletime, for vi ser ikke på oss selv som skoleelever i forhold til Leipzig. Vi er absolutt ikke underlegne, og jeg har med meg en gjeng gode håndballspillere.
- Men mye av det som skjer rundt kampen, er nytt for mange, og det er viktig læring for oss.
- Wir haben respekt, aber kein angst, fastslår Senstad før møtet med tyskerne.
Storhamar har to mål å gå på fra det første oppgjøret i Prestrudhallen, men det er små seierssifre å spille på.
- Med timålsseier i den første kampen, hadde vi hatt noe å gå på, men to mål er ikke noe vi kan spille på, fastslår Storhamar-treneren.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00