(Larvik - Storhamar 35-15)

Storhamar fikk det knalltøft borte mot Larvik onsdag kveld.

Trener Tormod Steen så lite positivt av sine jenter i kveld. Han var imidlertid glad for at fingeren til usikre Betina Riegelhuth holdt.  

- Det mest positive i dag er at fingeren til Betina (Riegelhuth) ikke tok skade av å spille. Hun er en viktig spiller for oss, og vi er glade for at hun kan spille den viktige kampen mot Fredrikstad neste onsdag, sier Steen.

Landslagsspiller Maja Jakobsen var skuffet etter kampslutt.

- Jeg forventet at det skulle bli tøft, men det er skuffende at det blir så stygt. Larvik skaffer seg en stor ledelse på et kvarters tid, før dem bytter ut hele laget med nye verdensstjerner. Vi er sjanseløse, sier Jakobsen. 

rant inn i midten av omgangen

Storhamar hang godt med på notene fra start, og det tok nesten tre minutter før den første Larvik-scoringen hang i garnet bak Stine Lidèn. Så scoret Larvik fem ganger, mens Storhamar kun scoret ett mål. Etter ti minutter var stillingen 6-2 til hjemmelaget. De gulkledde mistet ballen i farlige posisjoner flere ganger, og Larvik var giftige på kontringer.

Etter 20 minutter var stillingen 11-4 til Larvik. Storhamar-spillerne slet med å komme til muligheter. Gang på gang tok gjestene skudd fra dårlige posisjoner, noe som gjorde det enkelt for Alma Hasanic i Larvik-buret. Verdt å merke seg var det at Maria Jektvik Aarstad reddet en straffe fra landslagsstjernen Nora Mørk etter 18 minutters spill.  

Lagene gikk til pause, og stillingen var 18-6 til hjemmelaget. Storhamar lakk som en sil i midtperioden av omgangen, men etter en timeout fra trener Tormod Steen, fikk jentene løftet spillet sitt mer på tampen av omgangen. Storhamar fikk tettet slusene bakover, men ble litt fantasiløse i angrep. Det handlet om å kunne fortsette den gode trenden.

Bedre Storhamar-omgang

Storhamar fulgte opp den gode avslutningen på omgangen. Etter ti minutter var stillingen 23-10, og perioderesultatet 5-4 til Larvik. Jektvik Aarstad vartet opp med en utrolig trippelredning på tidligere Storhamar-spiller Anja Edin etter åtte minutter.

Storhamar klarte å holde Larvik bedre unna, men uten å skape stort trykk på serielederen.

Etter 60 minutter gikk signalet på 35-15 til hjemmelaget. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00