HAMAR: Storhamar har sagt ja til å delta i cupvinnercupen, og i europeisk håndball er Norge seedet så høyt at Storhamar slipper å spille de to første cuprundene.

Storhamar er seedet som nummer tre av lagene som kommer inn i 3. runde, og har bare danske KIF Vejen og rumenske HC Dunarea Braila foran seg i vurderingen til det europeiske håndballforbundet (EHF).
Jentene fra Hamar Vest møter ett av lagene som er rangert som nummer 13 til 24 i Europa i månedsskiftet oktober/november, og trekningen skjer 21. juli.

Mulige motstandere
Det betyr at Storhamars eliteserielag møter en av disse motstanderne:

VEG Dombirn/Schoren, Østerrike, SPONO Nottwil, Sveits, DHK Zora Olomouc, Tsjekkia, ITC Ceramiche Salerno,Italia, Üsküdar BSK, Tyrkia, Kiddy World/SEW, Nederland, KHF Prishtina, Kosovo, ABU Baku, Aserbajdsjan, ZRK Vardar Osiguruvanje, Makedonia, Panellinios Lefkosias, Kypros, CDES Gil Eanes, Portugal, HIFK Damhandboll, Finland.
- Kjenner du noe til disse lagene, Arne Senstad?
- Ingen verdens ting, men det er en del skumle lag rent reisemessig. Det skal ikke være noen veldig gode lag rent sportslig. Det tsjekkiske og det nederlandske kan være brukbart, men jeg frykter en lang reise mer enn motstanderne - både økonomisk og i forhold til selve reisen, sier Arne Senstad.

- Bør gå videre
En bortekamp mot ABU Baku i Aserbajdsjan er eksempelvis ingen drømmetur, men nå er det heller ikke uvanlig at det spilles to kamper lørdag og søndag i det ene landet i stedet for at begge lagene skal legge ut på hver sin kostbare langtur.

Arne Senstad mener Storhamar bør går videre uansett motstander i 3. runde, men i 4. runde blir det langt tøffere motstand. Da kommer de fire treerlagene fra det innledende spillet i Champions League inn i cupvinnercupen, og i fjor var Larvik enn av klubbene som kom inn fra mesterligaen og spilte seg fram til finalen mot Anja Andersens FC København.
3. runde spilles helga 31. oktober/1. november med returkamp 7./8. november.
4. runde: 6./7. februar 2010 med returkamp 13./14. februar.
Kvartfinale: 13./14. mars med returkamp 20./21. mars.
Semifinale: 10./11. april med returkamp 17./18. april.
Finale 8./9. mai med returkamp 15./16. mai.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.