HAMAR: I ankesaken til Norges Håndballforbund har Storhamar argumentert med at norsk rettsvesen ikke dømmer noen to ganger for samme forseelse. En person som har kjørt for fort og soner en fengselsdom, blir ikke kalt inn tilbake året etter for å sone en gang til. Slik opplever Hulleberg og Co at Storhamar nå må.
- Storhamar gjorde noen dårlige valg i 2009, som endte med et underskudd og en gjeld på 2,5 millioner kroner. For det kunne forbundet gjennom å følge reglene ha tatt fra oss lisensen før forrige sesong. De valgte å stole på oss og den planen vi la fram for en snuoperasjon, og vi fikk fortsette. Nå har vi gjort en kjempejobb med å snu 2,5 millioner i minus til et pluss i årsregnskapet, men da svarer det samme forbundet med ikke å stole på oss når vi forteller at vi har stor tro på at vi skal klare å gjennomføre resten av planen.
Hulleberg kan ikke i sin villeste fantasi tenke seg at klubbene i norsk håndball gjennom Norsk Topphåndball har ment at en klubb skal straffes år etter år for noe som har skjedd tidligere. Derfor ber han forbundsstyret bruke sunn fornuft i ankesaken, og ikke straffe klubben igjen og igjen.
- Jeg synes forbundet skulle snu sitt regelverk i retning av i hvilken grad klubber skader idrettens anseelse. Lysskye regnskaper og ting som folk anser som moralsk forkastelig, skal selvfølgelig slås ned på, men når det gjelder økonomi, er det noe markedet regulerer på egen hånd. Hvis en kreditor ikke hadde gått med på en avtale med oss, hadde vi gått konkurs og vært ferdige uten forbundets regler.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.