HAMAR: Etter kjempekampen borte mot Leipzig for seks dager siden, har nok noe av luften gått ut av jentene. Kampen og reisen har nok tatt på mer enn de håpet på.
Tøft program
Trener Arne Senstad håper jentene tar ut det aller siste i morgendagens kamp mot Stabæk.

- Det er ingen tvil om at de siste dagers hardkjør, har tatt på hos jentene. Jeg så det på tirsdagens trening, det var ingen glød å se. Torsdag fikk de helt fri, for at de skal få igjen litt overskudd. Nå skal vi terpe på det som ikke har fungert helt i det siste, sier Senstad.

Lært utrolig mye
Selv om det er blitt tap i de tre siste kampene, har nok denne uken vært veldig lærerik. Kamper mot de beste, lærer en alltid av, selv om det er blitt tap.

Det er nok blitt litt for mye spilletid på de mest etablerte. Det så vi godt på onsdagens kamp mot Byåsen.
Flere av dem var rett og slett tomme.
- Det er klart jentene blir slitne, men du verden så morsomt det har vært. Vi må huske på at Byåsen og Leipzig holder et meget høyt nivå. At vi henger med der, er en meget stor prestasjon. Nå må vi bare nullstille oss, slik at vi kan prestere på et høyt nivå mot Stabæk, sier Arne Senstad.

Kan få cupvinnercup
Ved å bli bedre enn Stabæk og Nordstrand i serien, får Storhamar spille i cupvinnercupen neste sesong. I og med at Byåsen og Larvik kommer til å spille Champions League neste år, får treerlaget i serien spill i cupvinnercupen.

- Det er klart noe jeg som trener tenker på. Men det hjelper ikke å slå Stabæk søndag, om vi roter oss bort mot andre lag. Så vi får gjøre det vi kan søndag, for så å nullstille oss til seriespill over nyttår, avsluttet trener Senstad.

Noen med feber
I siste kamp mot Byåsen slet noen av jentene med sykdom. Maja Jakobsen satt på tribunen, mens Anja Edin og Inger Senstad spilte med feber.

Vi får håpe det ikke er noe alvorlig, så det ikke er flere som får det samme.
Storhamar trenger alle spillerne til Stabæk-kampen.
Og det feberfrie.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00