HAMAR: Etter kjempekampen borte mot Leipzig for seks dager siden, har nok noe av luften gått ut av jentene. Kampen og reisen har nok tatt på mer enn de håpet på.
Tøft program
Trener Arne Senstad håper jentene tar ut det aller siste i morgendagens kamp mot Stabæk.

- Det er ingen tvil om at de siste dagers hardkjør, har tatt på hos jentene. Jeg så det på tirsdagens trening, det var ingen glød å se. Torsdag fikk de helt fri, for at de skal få igjen litt overskudd. Nå skal vi terpe på det som ikke har fungert helt i det siste, sier Senstad.

Lært utrolig mye
Selv om det er blitt tap i de tre siste kampene, har nok denne uken vært veldig lærerik. Kamper mot de beste, lærer en alltid av, selv om det er blitt tap.

Det er nok blitt litt for mye spilletid på de mest etablerte. Det så vi godt på onsdagens kamp mot Byåsen.
Flere av dem var rett og slett tomme.
- Det er klart jentene blir slitne, men du verden så morsomt det har vært. Vi må huske på at Byåsen og Leipzig holder et meget høyt nivå. At vi henger med der, er en meget stor prestasjon. Nå må vi bare nullstille oss, slik at vi kan prestere på et høyt nivå mot Stabæk, sier Arne Senstad.

Kan få cupvinnercup
Ved å bli bedre enn Stabæk og Nordstrand i serien, får Storhamar spille i cupvinnercupen neste sesong. I og med at Byåsen og Larvik kommer til å spille Champions League neste år, får treerlaget i serien spill i cupvinnercupen.

- Det er klart noe jeg som trener tenker på. Men det hjelper ikke å slå Stabæk søndag, om vi roter oss bort mot andre lag. Så vi får gjøre det vi kan søndag, for så å nullstille oss til seriespill over nyttår, avsluttet trener Senstad.

Noen med feber
I siste kamp mot Byåsen slet noen av jentene med sykdom. Maja Jakobsen satt på tribunen, mens Anja Edin og Inger Senstad spilte med feber.

Vi får håpe det ikke er noe alvorlig, så det ikke er flere som får det samme.
Storhamar trenger alle spillerne til Stabæk-kampen.
Og det feberfrie.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.