Sætre
- Ingen tvil om at det kommer til å knytte seg forventninger til laget vårt. Det skal vi tåle, sier Finnsson.
Kaptein Kamilla Sundmoen var med på å bli slått av de fleste i den samme turneringen i fjor, og vet at seriekamper er noe helt annet.
- Vi gjorde det bra i serien i fjor, etter å ha gått på en del smeller i denne turneringen. Nå vinner vi alle kampene, men må jobbe hardt for å forbedre oss vi også, sier Sundmoen som likte måten Storhamar avgjorde finalen mot Stabæk.
- Vi stod godt i forsvar, Stine Lidén fikk en del redninger og vi fikk kjørt skikkelig tempo framover. Timingen vår var også god mot Stabæk, sier Sundmoen som ble kåret til finalens beste spiller.
Rutinerte Sundmoen er likevel litt overrasket over at Storhamar var såpass mye bedre enn de andre eliteserielagene denne helga.
- Glassverket og Storhamar har god bredde i stallen sin, mens mange av de andre lagene er litt svekket fra forrige sesong. Men at vi skulle være så gode denne helga er likevel overraskende, mener kapteinen som fikk fornuftig matching i Sætrehallen.
- Kampene har gjort meg litt roligere før seriestarten, men dette er kun treningskamper. Serien er noe annet, understreker Sundmoen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.