HAMAR: Vipers er ett av lagene Storhamar hadde en smule problemer med forrige sesong.
Arne Senstads jenter vant alle seriekampene i 2007/08 og 2008/09-sesongene, men røk for Vipers i semifinalen i sluttspillet våren 2009.

Gode i 3-2-1-forsvar
Forrige sesong vant Storhamar hjemmekampen, men tapte både serie- og cupkampen i Kristiansand. Begge gangene slet Storhamar med å få flyt og fart i spillet sitt mot Vipers offensive 3-2-1-forsvar.
Vipers spiller et offensivt 3-2-1-forsvar, som Storhamar tidvis har slitt med å finne ut av. Storhamar har selv forsøkt seg med den samme formasjonen, men med vekslende hell.
- Jeg liker å spille offensivt forsvar selv, og kampene mot Vipers er spennende å spille. Jeg blir skikkelig trigget av å tenke på på at vi må være skikkelig på hogget mot dem. De har mange spennende spillere, og vi har tapt mot dårligere motstandere enn Vipers, sier Senstad.

Ganske like lag
Arne Senstad vil ikke være med på at Vipers er et lag som passer Storhamar dårlig.
- Nei, jeg vil heller si at det er noe for oss. Det er to lag som på mange måter er ganske like. Ingen kan slå i bordet med noen rutinerte stjerner, og det er som regel helt åpne oppgjør når vi møtes. Vi er ganske jevne, selv om vi har plassert oss bedre i serien, sier Senstad.
Storhamar-treneren er litt spent på hvor laget hans står foran morgendagens kamp.
- Det er litt usikkerhet i gruppa, og vi har ennå ikke prestert på høyt nivå, men forhåpentlig er vi der vi skal være snart.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.