Daglig leder i Storhamar Håndball Elite, Steen Morten Johansen opplyser at flere spillere er klare for neste sesong.

Forsvarskjempen Gabriella Juhasz har forlenget sin kontrakt med to nye år i Storhamar-drakta. Danske Lise Binger har skrevet under på en treårskontrakt.

- I Binger sin kontrakt står det at hun har mulighet til å si den opp etter ett år, forteller Johansen.

I tillegg har både Emma og Elise Skinnehaugen signert for ett år til. Det samme gjelder målvakten Hanna Rudjord.

Storskytter Malene Aambakk har også signert ny kontrakt ut 2017.

- Hun hadde kontrakt fra tidligere, men den kunne sies opp, opplyser Johansen som er godt fornøyd med at neste sesongs spillerstall allerede begynner å ta form.

- Det gir et godt signal for andre eventuelle nysigneringer. Det er viktig å ha stallen klar tidlig. Da har vi forutsigbarhet, og vi ønsker oss en god og bred stall, forteller den daglige lederen.

Kamilla Sundmoen, Stine Liden, Lise Løke og Ellen Marie Folkvord er blant dagens A-lagsspillere som har kontrakt også ut neste sesong.Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.