HAMAR: - Førstesekseren er jeg ikke flau over i det hele tatt, i forhold til hva vi kan stille. Jeg håper mange motstandere kom-mer til å merke det. Den har vi beholdt fra i fjor, kanskje med unntak av Inger Senstad, samtidig som Maja Jakobsen kommer inn og kan ta en høyre backplass fra start. Vi er styrket på høyresiden av angrepet vårt, sier Arne Senstad.

Yngre utfordrere

Med Kamilla Sundmoen, Betina Riegelhuth, Lise Løke, Karoline Fredriksen, Gina Lorentsen, Anja Edin og Jakobsen er han godt forspent når alle er skadefrie. Blant utfordrerne er det litt mer uskrevne blad enn noen av de rutinerte som i fjor var backup, blant annet Izabela Duda og etter hvert Daria Boltromiuk.
- Kristin Saugstad og Sofia Berndtsson er spennende tilskudd som har vært mye skadet og sjuke, i likhet med Maja Jakobsen i Byåsen. Sammen med Ingrid Alund og de spillerne vi har i utfordrergruppa fra tidligere, har vi spennende spillere som jeg håper skal ta et steg og henge seg på de beste. Så håper jeg en som Karoline Fredriksen fortsetter der hun avsluttet i fjor, hun spilte seg solid opp.

Råere innstilling

I tillegg til skadeforebygging og fysikk jobber Storhamar med å bli råere i duellspill i sommer, og jobbet med maksstyrke. Det skal gi uttelling både i angrep og forsvar. Storhamar-trenerne har fått hjelp av Lorentsens samboer i tillegg til TNT.
- Vi ønsker å bli litt råere i hodet i begge faser av spillet, og i tillegg har vi kjørt en del bakkeløp og intervaller. En av utfordringene våre er at vi ikke har vært alle samlet på trening ennå.
Etter planene skulle spillerne kjøre på også denne uka, men med noen skader og et par spillere borte på EM i beachhåndball, har de fått noen dager ekstra sommerferie. Det vil si knallhard egentrening.

To cuper og hjemmesamling?

Når sommerferien er over, starter innspurten på oppkjøringen til seriestart 3. september. Storhamar skal spille to turneringer - Skjærgårdslekene i Tønsberg i august, og Vestfjorden Cup helga før seriestart.
- Vi håper å få til en treningsleir, men på grunn av den økonomiske situasjonen kan det hende vi må bli i Hamar og forsøke å få til en samling her med et par økter om dagen og litt ekstra samhold. Hvis noen ikke kan betale bussbillettene våre til Stange, da, fleiper Arne Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.