Behandlingen endte derfor med utsettelse til etter at Storhamar kunne levere godkjent regnskap for 2014 og ferske tall for omsetningen hittil i 2015. Disse tallene skal foreligge denne uka eller senest på klubbens årsmøte 20. april.

Politikerne ble framlagt et papir med hovedtall for prognoser for 2014 og budsjett for 2015. Tallene til dels vanskelig å forholde seg til. Det eneste som er sikkert, er at forverringen av Storhamars situasjon overfor Hamar kommune er 273.000 kroner mindre enn det som sto i papirene formannskapsmedlemmene fikk seg framlagt. Årsaken er en nylig innbetaling på 273.000 kroner fra Storhamar bredde. Dette gjør at håndballklubben skylder Hamar kommune 1.002.050 kroner. Hvis Hamar kommune godtar en ny nedbetalingsplan for Storhamar håndball, noe den etter signaler i går, vil gjøre, faller gjelda til andre leverandører på 1,2 mill kroner bort. En gruppe fra klubbens samarbeidspartnere har gått med på å sprøyte inn 600.000 kroner i klubben under forutsetning av at Storhamar får en ny nedbetalingsplan. Disse pengene vil gå til å betale dividenden på 50 prosent til andre leverandører enn kommunen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.