Hele idrettsbyen var invitert til håndballfest da Boligpartner Arena ble åpnet i kveld. Og publikum takket ja og fylte den flotte hallen.

Etter den høytidelige åpningen av hallen var det klart for det sportslige høydepunktet - oppvisningskampen mellom Storhamar 1. divisjonslag og Storhamars hockeygutter.

Utklassing

Kamilla Sundmoen fikk - ikke helt uventet - æren av å lage det første målet i den nye hallen, før jentene rundspilte hockeygutta i 2x10 minutter.

13-3 stod det på resultattavla da kampen var over.

- Dette var en stor kveld med masse følelser, sier Kamilla Sundmoen.

Hun er på mange måter født og oppvokst i Prestrudhallen, men nå er 30-åringen klar for å skrive nye, stolte kapitler i klubben håndballhistorie.

- Endelig står vi i ny hall, og det har vi ventet veldig lenge på. Jeg gleder meg veldig til å spille seriekamper her, smiler Sundmoen.

Massemønstring

Åpningen av håndballhallen ble en stilig og morsom kveld. De som kommer til å bruke hallen aller mest, barn og unge, fikk selvsagt en viktig rolle under åpningen av storstua.

Hele Storhamar Håndball Bredde var på plass under åpningen og markerte at de gleder seg voldsomt til å få trene og spille kamper i den flotte hallen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.