HAMAR: Storhamar slo Toten med 20 mål i serieåpningen, og Senstad kaller det en grei start.
Mye bedre
- Det kan bli veldig mye bedre, og får vi til det, kan det bli utrolig bra. Vi mangler en del trøkk når det gjelder samhandling. Det handler om å få de beste til å fungere sammen, det å få satt spillet med intensitet. Da ser vi hvem som kan bidra.

Han er forberedt på at det kan ta litt tid.
- Vi vet at det kan svinge litt, og dette sier jeg ikke for å være defensiv.

Bra gruppe
Han er mer enn godt fornøyd med den spillerstallen som ble spikret sammen.

- Det er ei fantastisk spillergruppe, og det er mange som er giret på å bli gode, og bli gode sammen. Derfor er det utrolig inspirerende og motiverende å jobbe med denne gjengen.
- Hvem har overrasket deg mest positivt så langt?
- Det er mange, men jeg må innrømme at det er ekstra moro med Maja Jakobsen, Marthe Johansen og Inger Senstad. De har løftet seg helt fra starten av sesongen. Av de rutinerte viste Izabela Duda og Heidi Tjugum at de fortsetter der de slapp forrige sesong. Det er betryggende. Betina Riegelhuth hadde en veldig bra periode, men har svingt mer i det siste. Men hun har et enormt potensial. Anja Edin og Kamilla Sundmoen har slitt litt med skader.

Bækkelaget neste
I morgen venter Bækkelaget i Prestrudhallen.

- Vi bør ta dem, men de fikk en bra start, og tapte bare med sju mål mot Gjerpen. Bækkelaget scoret 30 mål, og det er sterkt. Jeg skal kikke på videoen fra den kampen før vi møter dem, sier Arne Senstad, som håper publikumsinteressen er like bra som forrige sesong.
- Det skjer mye i Hamar, men jeg håper folk lager liv og trøkk på tribunen. Det smitter over på jentene også. Vi trenger det, sier Storhamar-treneren.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00