Men det er flere klubber som har meldt sin interesse for venstrebacken.

– Flere norske klubber har vært på tråden. Noen utenlandske også, sier Betina som ikke vil røpe hvilke klubber det er snakk om.

Hovedpersonen selv hevder bestemt at hun ikke har bestemt seg for neste år ennå. Hun ser ikke bort fra at Storhamar fortsatt kan være klubben hennes. Med tanke på fortsatt landslagsspill er det viktigste å få trene i ei god nok treningsgruppe.

God nok treningsgruppe

– Det må være trøkk på treningene, slik vier på vårt beste.

– Hva betyr for din avgjørelse at Maja Jakobsen forsvinner?

– Hun vil helt klart bli savna i spillergruppa og på laget, men det er mange andre gode spillere her. Jeg kommer til å vurdere helheten når jeg tar en avgjørelse. Det er mye forskjellig som spiller inn. Totalsituasjonen blir viktig, sier Betina som ikke synes trenerspørsmålet er avgjørende for en framtid i Storhamar.

– Jeg har trua på Storhamar uansett trener, sier hun.

Daglig leder i Storhamar kommer til å sette mye inn på å få med Betina videre. Hun, Martine Hovden, Ellen Folkvord, Kristin Høybakken, Tonje Enkerud og Maria Jektvik Aarstad har fått seg forelagt kontrakter. De resterende spillerne kommer til å få kontraktsutkast i løpet av denne eller tidlig i neste uke, sier daglig leder, Erik Stensrud.

Håper på status før 28. mars

Kamilla Sundmoen og Linn-Marie Birkeland har kontrakter ut neste sesong.

– Hvis alt går som vi ønsker, håper vi å ha neste årets spillerstall på plass 28. mars, sier en optimistisk Stensrud, som vet at det neppe blir tilfelle.

På trenersiden jobber klubben ifølge Stensrud med tre kandidater, alle i kategorien håndballsmarte, uten at han vil ut med navn på noen dem. Her vil det neppe være noe klart før etter utgangen av mars.

Tøft mot Skrim

Før alt dette blir brakt i orden, skal Storhamar opp i et viktig møte med Skrim i Kongsberg i kveld.

– Et lag det er vanskelig å spille mot og som lar seg jage. Skrim har et helt greit håndballag, sier Storhamar-trener Tormod Steen.

Av taktiske disposisjoner vurderer han å ta tidligere Storhamar-spiller Trine Haugstad ut av kampen på en eller annen måte. Hun er suksessfull toppscorer og tilrettelegger hos Skrim.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00