Men det er flere klubber som har meldt sin interesse for venstrebacken.

– Flere norske klubber har vært på tråden. Noen utenlandske også, sier Betina som ikke vil røpe hvilke klubber det er snakk om.

Hovedpersonen selv hevder bestemt at hun ikke har bestemt seg for neste år ennå. Hun ser ikke bort fra at Storhamar fortsatt kan være klubben hennes. Med tanke på fortsatt landslagsspill er det viktigste å få trene i ei god nok treningsgruppe.

God nok treningsgruppe

– Det må være trøkk på treningene, slik vier på vårt beste.

– Hva betyr for din avgjørelse at Maja Jakobsen forsvinner?

– Hun vil helt klart bli savna i spillergruppa og på laget, men det er mange andre gode spillere her. Jeg kommer til å vurdere helheten når jeg tar en avgjørelse. Det er mye forskjellig som spiller inn. Totalsituasjonen blir viktig, sier Betina som ikke synes trenerspørsmålet er avgjørende for en framtid i Storhamar.

– Jeg har trua på Storhamar uansett trener, sier hun.

Daglig leder i Storhamar kommer til å sette mye inn på å få med Betina videre. Hun, Martine Hovden, Ellen Folkvord, Kristin Høybakken, Tonje Enkerud og Maria Jektvik Aarstad har fått seg forelagt kontrakter. De resterende spillerne kommer til å få kontraktsutkast i løpet av denne eller tidlig i neste uke, sier daglig leder, Erik Stensrud.

Håper på status før 28. mars

Kamilla Sundmoen og Linn-Marie Birkeland har kontrakter ut neste sesong.

– Hvis alt går som vi ønsker, håper vi å ha neste årets spillerstall på plass 28. mars, sier en optimistisk Stensrud, som vet at det neppe blir tilfelle.

På trenersiden jobber klubben ifølge Stensrud med tre kandidater, alle i kategorien håndballsmarte, uten at han vil ut med navn på noen dem. Her vil det neppe være noe klart før etter utgangen av mars.

Tøft mot Skrim

Før alt dette blir brakt i orden, skal Storhamar opp i et viktig møte med Skrim i Kongsberg i kveld.

– Et lag det er vanskelig å spille mot og som lar seg jage. Skrim har et helt greit håndballag, sier Storhamar-trener Tormod Steen.

Av taktiske disposisjoner vurderer han å ta tidligere Storhamar-spiller Trine Haugstad ut av kampen på en eller annen måte. Hun er suksessfull toppscorer og tilrettelegger hos Skrim.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.