Det er i denne ukas håndballmagasin Avkast som vises på HA-TV at islendingen snakker åpenhjertig ut om blant annet landslagsuttaket som endte med at ingen Storhamar-spillere fikk plass i Thorir Hergeirssons tropp som skal spille VM i Serbia i desember.

– Jeg er veldig skuffet på vegne av et par av mine egne spillere.

LES: Drømmen brast
LES: EM er Kamillas mål 

Finnsson blir spurt om hvilke Storhamar-spillere han mener burde fått en plass i troppen. Og da kommer svaret ganske raskt.
– Både Maja Jakobsen og Betina Riegelhuth burde fått en VM-plass, svarer Finnsson til HA-TVs Avkast.

Finnsson får også spørsmål om han er for snill som trener, og hvordan han synes seriestarten har vært for Storhamar.
I tillegg snakker både Kamilla Sundmoen og Maja Jakobsen ut om skuffelsen over at VM røk.

Alt dette i Avkast på h-a.no nå!
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.