På det meste ledet gjestene med seks mål, mens selv etter en suveren Storhamar-åpning var det på langt nær sikkert at de gule og blå til slutt skulle trekke det lengste strået. 

For i den andre omgangen dabbet det etter hvert litt av, og Oppsal kom mer inn i kampen. Izabela Duda fant fram slegga og dundret inn mål, mens det fløt mindre for Storhamar-jentene. Etter et massivt press klarte Oppsal å spille seg til 30-30 med kun 30 sekunder igjen av kampen. 

Alfred Örn Finnsson og spillerne hans trodde nok at det heller ikke ved denne anledningen skulle bli seier. Så dukket Betina Riegelhuth opp og avgjorde kampen til 30-31 for Storhamar, omtrent i kampens siste sekund. Stemningen eksploderte på Storhamar-benken. 

- Forskjellen på tap og seier er så enormt stor for oss nå. Derfor er det en helt fantastisk følelse å vinne denne kampen. Aldri har det føltes så godt for meg å vinne en håndballkamp før, sier Alfred Örn Finnsson. De to forrige kampene til Storhamar har nemlig endt med tap mot henholdsvis Byåsen og Tertnes. 

- Alle jentene viste skikkelig innsats. Dette var en lagseier, sier islendingen. 

Martine Hovden var toneangivende for Storhamar med sine tolv mål i kampen. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00