OSLO: Storhamar viste at tabellen i eliteserien ikke var riktig før søndagens kamp. Arne Senstad fikk mange riktige svar. Njård lå på plassen foran Storhamar før kampen, men laget fra Hamar Vest har møtt de beste, blant annet Larvik og Byåsen. Så langt er laget ett poeng bak skjema etter fem kamper. I går var Storhamar klart best, og mye bedre på flere områder.

- At Lene (Jøranli) og Inger (Senstad) tar utfordringen såpass bra er jeg veldig godt fornøyd med. Samtidig er Daria (Boltromiuk) i ferd med å vokse inn i jobben som sjef i forsvar. I dag gjør hun en veldig god jobb. Den defensive biten er det jeg er mest fornøyd med i dag, fastslår Arne Senstad.
I tillegg kom Kamilla Sundmoen inn i første omgang og ga enda litt mer fart på beina i forsvar. Sundmoen snappet flere baller i den perioden Storhamar rykket.
Så godt fornøyd var Senstad at han allerede i slutten av første omgang vekslet inn Guro Jakobsen med hell, og Jane Lundstadsveen i en bakspillerrolle i andre omgang.
Det er nye takter fra Senstad i Storhamar.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.