Styreleder i Storhamar Håndball Elite, Øystein Holtet, forteller stolt at klubben har fått penger i gave fra Sparebanken Hedmark, som er øremerket ny storskjerm.

Til høsten byttes den gamle prosjektoren i Boligpartner Arena ut med en splitter ny storskjerm, som er på 3 x 5 meter.

– Skjermen bestilte vi for en stund siden, og det er faktisk Sparebanken Hedmark som har kommet med en gave til oss, som er øremerket storskjerm, sier Holtet til HA-sporten.

Gavmild sponsor

Han forteller at det er sponsoren som tar hele kostnaden med den nye skjermen.

– Ja, det gjør de, faktisk. Det er 200.000 kroner som vi fikk i gave fra Sparebanken, og det er den summen det koster å få en skjerm, sier Holtet, som forteller at den nye skjermen åpner opp for økte inntekter til klubbkassa.

– Den gjør oss i stand til å selge mer reklame og ha et bedre arrangement, forteller Holtet, som ikke vil spekulere i hvor mye ekstra inntekter klubben kan få gjennom den nye skjermen.

Mer profesjonelt

Han er spent på å se hvor lønnsom den nye skjermen blir for klubben, og Holtet tror publikum vil kunne få en bedre opplevelse med den nye skjermen på plass, som står klar til seriestart.

– Det blir mer profesjonelt, og det blir en ren reklameflate. Vi må ha noen flater å selge, og det får vi jo nå. Jeg vil tro at første året vil være et prøveår, og så vil vi kunne få mer og mer nytte av den etter hvert, utdyper Holtet.

Lønnsom storskjerm

Han forteller at de allerede har solgt reklametid på skjermen.

– Vi har allerede solgt reklame på den, så at vi får høyere inntekter, det gjør vi. Men hvor mye det kommer til å bli, la oss si over en femårsperiode, det er vanskelig å spekulere i. Vi har for vane å ikke ta i for mye når det gjelder å budsjettere med inntekter. Det er bedre å tjene pengene først før man bruker dem, enn å gjøre det motsatte, sier Holtet, som gleder seg til å avduke den nye skjermen.

– Vi tror det blir enklere å presentere sponsorer, spillere og det ene med det andre, og det blir et bedre arrangement. Vi kan kjøre reklamefilmer og presentasjoner på en mye bedre måte enn med prosjektoren vi hadde før, forteller Holtet, som i forrige uke kunne glede seg over at Storhamar Håndball Elite fikk tildelt lisens for den kommende sesongen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.