HAMAR: Leder i markedsutvalget i håndballgruppa, Øystein Holtet, har hatt en sentral rolle i å skaffe til veie de inntektene som klubben nå har fått tilsagn om.

- Vi tok kontakt med dem vi trodde kunne ha ressurser til å hjelpe oss. Det er ikke til å legge skjul på at det først og fremst er kommunen vi hadde gjeld til i form av hall-leie. Ordføreren har forespeilet at det går i orden med at de ettergir ca. 400.000 kroner, forklarer Holtet.
I tillegg har Sparebanken Hedmark gått inn med et driftstilskudd på 200.000 kroner, mens Olrudgruppen og CC har bidratt med til sammen 200.000 kroner.
- Vi håper å komme opp i en million kroner i ekstraordinære inntekter, og takker de som ser det som samfunnsnyttig å hjelpe oss. Jeg tror vel de gode sportslige resultatene og at vi er en god ambassadør for Hamar, sammen med at vi er en stor klubb som gir et bredt tilbud til barn og unge, har bidratt til at flere vil hjelpe oss.
Når driften er sikret understreker Holtet at Storhamar må jobbe videre for at inntekter og utgifter skal stemme bedre over tid.
- En slik ekstrainnsats går ikke hvert år. Vi må jobbe hardt for å øke inntektene gjennom de sponsorene vi har, som vi er veldig glad for, sier Øystein Holtet.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00