LUNNER: Storhamars håndballspillere fikk en lett vei til 3. runde i NM. 2. divisjonslaget Lunner var ikke i nærheten av å lage trøbbel for Storhamar, som periodevis spilte fartsfylt og god håndball.
 
Tvillingene vant
For Maja Jakobsen ble det også en ålreit opplevelse å banke storesøster Heidi som spiller på Lunner. Det var Maja og tvillingsøster Guro som hadde noe å feire hos Jakobsen-familien i går kveld.
Storesøster Heidi ble toppscorer for Lunner med seks mål, men Maja banket inn sju og Guro tre, så det ble 10-6 til tvillingene i familiekampen.
Maja har fått mersmak på å vinne titler etter at hun ble europamester med U20-landslaget,
– I år vil jeg til Spektrum, sier Maja til HA-sporten.
– Selv om Larvik og Byåsen fortsatt ser ut til å være best, må vi ha troen på at det er mulig med godt spill og litt flaks, sier Maja.
 
– Er enda bedre i år
– Jeg synes vi er enda bedre i år enn i fjor. Når vi er gode, er vi ordentlig gode, men slipper vi oss ned, så kan vi være virkelig dårlige også.
– Det var utrolig moro å vinne EM, men det er godt å være tilbake i Storhamar. Det er lenge siden jeg har spilt sammen med dem, og jeg synes det gikk litt tungt for mitt vedkommende, sier Maja Jakobsen.
At Storhamar er svært gode når de virkelig gir jernet, fikk vi se i det første kvarteret av 2. omgang. Da var Lunner enda mer sjanseløse enn de var ellers i kampen, og Storhamar-jentene prikket inn den ene fulltrefferen etter den andre.
 
Linn-Marie Birkeland
Linn-Marie Birkeland scoret to mål i sin første kamp i Storhamar-trøya, og den ferske europamesteren har allerede funnet seg godt til rette i sin nye klubb.
– Jeg er blitt tatt veldig godt imot av jentene og trenerne. Men jeg skal innrømme at jeg var litt nervøs foran den første kampen min for klubben, smiler Linn-Marie, som synes det var helt ubeskrivelig å vinne U20-EM.
– Det er ikke mange forunt å få være med på noe sånn, sier 19-åringen.
Det er ikke henne imot å ta NM-tittelen heller
– Klart jeg vil vinne, men jeg har kommet til Storhamar for å utvikle meg som kantspiller, og det har vært en veldig positiv opplevelse å komme til klubben, sier 19-årige Linn-Marie Birkeland, som kom fra spill i Fredrikstad til Storhamar.
 
håndballfakta
Lunner-Storhamar 22-50 (10-26)
LUNNER: 2. runde i NM for kvinner onsdag.
Lunnerhallen.
100 tilskuere.
Utvisninger: Lunner 3 x 2 min., Storhamar 3 x 2 min..
Dommere: Thor Arne Hansen og Trond Vingebakken.
Storhamars lag: Lene Jøranli, Stine Lidén – Kamilla Sundmoen 7, Guro Jakobsen 3, Inger Senstad 5, Daria Boltromiuk 7, Jane Lunstadsveen 1, Marthe S. Johansen 2, Linn-Marie Birkeland 2, Maja Jakobsen 7, Anja Edin 9, Lise Løke 3, Betina Riegelhuth 4 (1).
Toppscorer Lunner: Heidi Jakobsen 6 og Nina Solli 6.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.