HAMAR: - Vakkert, sier Storhamar-trener Arne Senstad ironisk, og legger til: - Vi får da en dag eller to til å gå, men det må vi tåle. Senstad tenker på reiseavstanden.

Han mener at Selbu ikke det er den gunstigste motstanderen Storhamar kunne få, men legger til: - Det var åtte seedete lag og åtte useedete. Så høyt opp i cuprundene må vi regne med tøff motstand.

Nytt Selbu-lag
Det tidligere eliteserielaget Selbu, er inne i en oppbyggingsfase med et nytt lag og er Senstads favoritt til å vinne 1. divisjon kommende sesong. Maren Gundersen som spilte for Storhamar i fjor, er en av mange nye i Selbu, men Gundersen er ennå ikke spilleklar for Selbu.

- Vi vet at Selbu tradisjonelt er et godt hjemmelag, men i kraft av at vi er eliteserielag, bør vi slå dem, sier Ane Senstad.

Elverum møter Fram
Elverums motstander blir Fram, som slo Sandar 32-26 i går kveld.

- Vi vet at Fram består av eldre rutinerte spillere med mye håndball i seg og at de har ambisjoner i årets 1. divisjon, men vi bør likevel slå dem, sier assistenttrener Steffen Solberg.
Elverum sitter med videoer og materiale i massevis om motstanderen. Elverum så laget sist under turneringen i Danmark i slutten av august.
Cupkampene for kvinner skal være spilt innen 17. september, mens herrelagene skal ha gjort unna sine kamper innen 21. september.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00