KLAIPÈDA: Søknad om å få flyttet Elverums hjemmekamp fra søndag til lørdag og Storhamars hjemmekamp mot Tertnes fra Prestrudhallen til Elverum, er allerede sendt til Norsk Topphåndball.
- Søknaden om å få et dobbeltarrangement i Terningen Arena 2. april, ble sendt Norsk Topphåndball for tre uker siden. Innen vi går i gang med planleggingen for fullt, vil vi ha klart svar på om Norsk Topphåndball godkjenner planene våre, sier daglig leder i Elverum håndball, Erik Henriksen.


Siden Norsk Topphåndball ved flere anledninger tidligere, har oppfordret klubber i geografisk nærhet av hverandre om å gå sammen om slike arrangementer, vil det neppe bli lagt hindringer i vegen for søknaden fra Elverum og Storhamar.
Et samarrangement mellom de to klubbene, vil by på noen praktiske utfordringer.
- Den største blir hvordan vi skal profilere Storhamars sponsorer i Terningen Arena, men det skal vi nok få til, sier Henriksen.
- Hele gallaen blir direkte overført på TV2, men hvilke rammer vi kommer til å legge rundt arrangementet, ellers, går vi i gang med planleggingen av umiddelbart etter at vi får et positivt svar fra Norsk Topphåndball.


Kampen mellom Elverum og Viking vil bli Elverums nest siste i serien, mens Storhamars kamp mot Tertnes er serieavslutning i eliteserien for damer. Elverum avslutter serien mot Drammen hjemme, den 6. april.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.