- Det var innmari gøy å spille i dag. Kampen hadde en deilig nerve. Det var god stemning og en tøff kamp som gjorde det ekstra gøy, sier Anja Hammerseng-Edin til h-a.no. 

Storhamar var nær utligning mot slutten. Hammerseng-Edin er ikke overrasket over at det ble en tett og jevn kamp helt inn i sluttsekundene. 

- Vi var veldig overbevist om at dette ville bli en tøff kamp. Det er krevende å spille mot Storhamar, spesielt med hvordan de står i forsvar. Vi er veldig glad for at det ble en tøff match. Det er viktig for oss å oppleve tett kamper mot slutten, forteller den hardtskytende Larvik-spilleren. 

Hun var allikevel imponert over Storhamars andre omgang.

- Vi prøvde å bevare roen, men Storhamar klarte å presse oss i andre omgang. Jeg synes at de spiller en kjempekamp, men heldigvis hadde vi marginene på vår side, sier Hammerseng-Edin.  

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.