HAMAR: Storhamar Håndball kommer trolig til å anke avgjørelsen om minuspoeng. Advokat John Christian Elden avgjør hva som er mest fornuftig.

Den økonomiske forbedringen i håndballgruppa gjorde at Storhamar allerede 4. juni sendte en begjæring om omgjøring av vedtak om at klubben starter med to minuspoeng kommende sesong.
Forbundsstyret har muntlig gitt beskjed om at avgjørelsen ikke blir omgjort.
- Vi mener at vi nå har foretatt korrigerende tiltak som medfører at vi hører hjemme i en annen lisenskategori enn den vi ble plassert i 22. mai. Dette i god tid før oppstarten av kommende håndballsesong, sier daglig leder Svein-Erik Edvartsen.
Klubben venter nå på det skriftlige svaret, og har 14 dager på å anke til appellkomiteen.
Svaret skal advokat John Christian Elden se på, og vurdere om klubben skal anke.
Elden skal også vurdere om Norges Håndballforbund har behandlet saken korrekt. Da Storhamar fikk beskjed om minuspoengene hadde forbundet blant annet glemt å ta med i brevet hvordan klubben kunne anke.
Dersom Storhamar anker blir de etter det HA-sporten har klart å finne ut, den første klubben i Norge som fører en slik sak inn for appellkomiteen.
Det er derfor usikkert hva som kan komme ut av en anke.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.