(Follo-Storhamar 2 37-25): Storhamar 2 prøvde ut et nytt system i forsvar borte mot Follo. Det fungerte kun til pause.
Storhamar 2 brukte kampen til å øve inn et 4-2 system i forsvar. Det fungerte perfekt til pause. Da ledet SIL 12-11, men etter pause rakna det totalt. Follo vant til slutt 37-25.
- Vi spiller en god førsteomgang, men andreomgangen er det bare å glemme. Vi eksperimenterte litt i forsvar, men det ble for tungt å holde 4-2 forsvaret hele kampen, sier trener Piotr Modestowicz.
Treneren var klar over at med et nytt forsvarssystem kunne føre til en ujevn kamp.
-Jeg er ikke skuffet over at vi tapte, men jeg er litt skuffet over at vi taper så mye. Det er ikke bra. Samtidig må vi klare å stabilisere oss på et høyere nivå, slik at vi klarer målet vårt om å holde oss i 2. divisjon, sier treneren.
Storhamar stilte et ungt lag søndag, da er det naturlig at prestasjonene vil svinge litt, slik det har gjort denne sesongen. Mot Follo ble det litt mye individuelt framover, mener Modestowicz.
Mål for SIL 2: Elise Skinnehaugen 7, Emma Skinnehaugen 6, Karoline Lillejordet 4, Linda Fredriksen 3, Malin Fredriksen 2, Pia Westvold 1, Christine Bergebakken 1, Cecilie Edvardsen 1.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.