HAMAR: - Man frykter det verste når slike ting inntreffer. Men undersøkelsene på sykehuset viste ingen blødninger i hodet. Det ble påvist en hjernerystelse. Hun får ikke trene på tre dager. Så får vi se det an derfra, sier Nils Petter Engen.

Han er medisinsk ansvarlig i Storhamar.
Den norske VM-troppen tas ut tirsdag. Der er Edin med etter godt spill på landslaget i høst.
Etter 13 minutter i 2. omgang mot kypriotiske Panellinios Lefkosias, gikk Anja Edin ned for telling.
Nils Petter Engen fulgte henne ut i garderoben.
En drøy halvtime senere kom sjukebilen og fraktet henne videre til kontroll.
Storhamar vant kampen 45-15, og laget fra Kypros hevet mildt sagt ikke nivået i kampen. De var på etterskudd i to omganger, noe som førte til at flere farlige situasjoner oppsto.
Linn-Marie Birkeland, Inger Senstad og Daria Boltromiuk måtte også bryte kampen som følge av skader, men skadene var ikke alvorlige.
- Det er typisk i slike kamper, og det er synd at dommerne ikke ser det før, sier Arne Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.