HAMAR: Senstad synes kampene i EHF-cupen var veldig god læring for Storhamar, og slår de Stabæk med fem mål eller mer i kveldens eliteseriekamp i Prestrudhallen, er de også klare for cupvinnercupen. (se egen sak). Hamar-laget må nemlig ta igjen de fire målene laget tapte med i seriekampen mot Stabæk i november.
Går for femmålsseier
- Vi går for å klare en femmålsseier. Dette er vår sjanse i år, slik sesongen er blitt. Målet med denne sesongen har først og fremst vært å spille sammen et nytt lag, men samtidig gjøre det bra NM og i europacupen.

- Nå er det denne kampen som gjelder, og greier vi å kvalifisere oss til cupvinnercupen, er det også et steg opp på rangstigen i forhold til europacupene, sier Senstad.
I fjor sikret Storhamar seg billett til EHF-cupen etter å ha tatt en overraskende bronseplass i seriespillet.
Storhamar-treneren har på ingen måte gitt opp å ta bronse også i år, men ser at det kan bli vanskelig å ta inn Tertnes sin firepoengsledelse på de tre siste serierundene.
- Det kan fort skje at de to poengene vi måtte starte med i minus denne sesongen, blir avgjørende, sier Senstad.

- Veldig god trening
Han håper Storhamar skal sikre seg E-cupplassen i kveldens kamp, og i så fall håper han at næringslivet også denne gangen skal være med på å gjøre deltakelsen mulig økonomisk.

- E-cupopplevelsen var veldig god trening for oss, og fra et sportslig ståsted er det viktig både for jentene, klubben og meg selv å få være med på en så god utviklingsarena som dette er. Jeg synes vi hadde veldig mye igjen for Tyskland-turen, og hele apparatet vårt løftet seg. E-cupdeltakelse har også litt å si i forhold til de spillerne vi har - og eventuelle spillere utenfra. Europacupspill er litt ekstra, sier Senstad.
Han vet Storhamar møter et godt Stabæk-lag i kveldens kamp, og Senstad har latt seg imponere av hva eliteseriekollegaen har gjort den siste tiden.

Så kom skadene
Samtidig har Storhamar sitt å slite med på skadefronten.

- Maja Jakobsen er tvilsom til kveldens kamp. Først slet hun med ribbeinsbristen hun pådro seg mot Nordstrand. Nå er det brist i tommelen, som hun fikk mot Byåsen. Det er kasthånda hennes også, så vi er i tvil om hun kan spille kveldens kamp.
- Inger Senstad sliter med et vondt kne, og løper rundt og halter. I forhold til sin spillestil er Inger redusert.
- Marita Brennodden er også usikker på grunn av en strekk på baksiden av kneet.
- Vi var heldig med skader forrige sesong, men i år har det vært en del rusk, sier Senstad, som har spilt uten Heidi Tjugum og Izabela Duda det meste av sesongen.
- Iza er nå operert for korsbåndskaden, og legen som opererte henne, var godt fornøyd med hvordan kneet så ut - og selve operasjonen, sier Arne Senstad til HA-sporten.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.