I TYSKLAND
LEIPZIG: Senstad serverte nyheten i resepsjonen på hotell Mercure i Leipzig i går ettermiddag, og dette var nyheter for alle tysklandsfarerne til Storhamar.
Slo verdens beste
Iza var ikke akkurat i dårlig selskap i denne kåringen. Ifølge spillerorganisasjonen NISOs hjemme side hadde hele 582 toppspillere i fotball, håndball og ishockey avgitt stemme til NISOs kåring av årets spiller 2008.

I kvinnehåndball var Izabela Duda nominert sammen med Gro Hammerseng og Else-Marthe Sørlie Lybekk for sesongen 2007/08.
Og bare for å ha nevnt det: Hammerseng ble nylig kåret til verdens beste håndballspiller, men NISO-spillerne valgte altså Storhamar-skytteren i stedet.

- Helt utrolig
Iza var naturligvis veldig stolt og glad da hun fikk høre nyheten i går.

- Dette er jo helt utrolig. Jeg er veldig stolt, og det må jo også Storhamar være, for årsaken til at jeg lykkes er at jeg spiller på et godt lag, sier Izabela Duda til HA-sporten.
Hun går fortsatt og irriterer seg over at Storhamar røk ut av EHF-cupen mot HC Leipzig, men denne prisen ser hun på som en kjempefin inspirasjon foran morgendagens semifinalekamp mot Byåsen.
For nå vil hun spille NM-finale!
- Visste du ikke om prisutdelingen?
- Nei, jeg hadde ingen anelse om dette, sier Iza, som spilte europacup mot HC Leipzig søndag ettermiddag.

I fint selskap
Dermed gikk den polske Storhamar-spilleren også glipp av utdelingen på Grand Hotel i Oslo med påfølgende fest søndag kveld.
Ifølge NISOs hjemmeside ble det en fantastisk spillerfest søndag kveld og natt.
Om Izabela Duda sier juryen:
- Et friskt pust i eliteserien. Ble toppscorer, og har et vanvittig godt skudd.
Og 29-åringen var absolutt ikke i dårlig selskap i denne kåringen. Glenn Solberg ble kårets til årets mannlig håndballspiller, John Carew og Ingvild Stensland gikk av med fotballprisene, og Mats Zuccarello Aasen ble årets ishockeyspiller.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.