HAMAR: I forrige uke skrev HA-sporten at Storhamar og Izabela Duda ikke forhandlet videre om ny kontrakt når den nåværende går ut etter denne sesongen. Klubben har ikke råd til å videreføre avtalen som inkludert lønn og leilighet. Innstramminger i budsjettet gjorde at Storhamar ikke hadde penger til sin polske storskytter.
Trener Arne Senstad håpet i det lengste at 32-åringen skulle komme til enighet med klubben om en begrenset avtale, eller at noen eksterne samarbeidspartnere skulle bidra med midler.
- Jeg har ikke fått noe tilbud fra Storhamar. Klubben hadde ikke noe å tilby verken på lønn eller leilighet, de kunne bare tilby meg å hjelpe meg med å finne en jobb, sier en skuffet Duda til HA-sporten.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.