HAMAR: Unngår de fjorårets motstander i semifinalen i årets NM, øker sjansene til å nå en Spektrum-finale i romjula mange, mange ganger.
I fjor hadde Storhamar et uttalt mål om at cupen var viktig for damelaget. Lysten er til stede i år også, men det er ikke hovedmålet.
- I fjor hadde vi minuspoeng og et tøft utgangspunkt i serien. Da satset vi litt ekstra på cupen, helt til vi trakk Larvik. I år er vi med i medaljekampen også i serien. Men drømmen om en cupfinale er fortsatt der, smiler Kamilla Sundmoen.
Nå venter to kamper mot Stabæk for Storhamar-damene, først toppkamp i serien søndag, og så cupduell i Prestrudhallen, trolig onsdag 26. oktober.
- Det er litt sånn at det laget som setter forsvaret først har en god sjanse til å vinne. Begge lag er kontringssterke og liker høyt tempo i angrep, sier Sundmoen, som ikke er like skremt om det skulle bli Larvik i en senere runde i år:
- Selvfølgelig er det vanskelig å skulle slå Larvik, men i år føler jeg ikke at det er helt umulig, som i fjor.
Også trener Arne Senstad var mellomfornøyd med trekningen:
- Vi ønsket oss ett av tre lag, men de tre lagene fikk de andre tre topplagene. Sånn sett har de walkover til semifinalen. Vi ønsker uansett en tur til Oslo i romjula, og møter Stabæk i en helt åpen kamp, akkurat slik det er foran søndagens oppgjør, sier Senstad til HA-sporten.
Slik endte trekningen, der alle favorittlagene fikk hjemmekamp mot outsiderne Njård, Glassverket og Byåsen: Storhamar-Stabæk, Larvik-Njård, Tertnes-Glassverket, Byåsen-Fredrikstad.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00