Dørene måtte stenges en halv time før kampstart, irriterte supportere måtte gå hjem. Erik Stensrud beklager.

HA-sporten var vitne da dørene ble stengt for kvelden i Prestrudhallen klokka 18.45.

- Beklager, nå kan jeg bare slippe inn ti til. Etter det må vi si stopp. Vi har allerede sluppet inn for mange. Det er fullt, sa Storhamars daglig leder Erik Stensrud.

- Takk for kampen, sa en irritert supporter som ikke slapp inn.
- Se til og bygg ny hall, sa en annen.
 

Ivrige

Hamar-publikumet er tydelig ivrige etter å se elitehåndball igjen etter en lang pause.

Klokken 19 er det nemlig duket for toppoppgjør mot serieleder Larvik. Storhamar er på jakt etter å beholde sin andreplass i dette møtet, og fra tribunen får de god støtte.

Tribunene var nemlig fulle allerede en time før kampstart. Halv sju besluttet Storhamar håndball å stenge dørene. Det var rett og slett ikke plass til fler tilskuere i dag.

Dermed er det duket for kjempestevning. Storhamar trenger nok også all den støtten de kan få hvis de har planer om å få noe ut av oppgjøret. Larvik er som kjent ubestridt mester i norsk kvinnehåndball.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.