– Hvis du spør jentene føler nok de også at de har «driti» seg ut. Jeg blir litt flau når vi møter tabelljumboen, og opptrer som vi gjør. Hvis vi har hatt dårlige dager tidligere har vi blitt reddet av et godt kollektiv. I dag var ikke det der heller, sier Senstad til HA-sporten etter lørdagens femmålsseier.

Storhamar-jentene spilte blant sine svakeste kamper denne sesongen mot Grane Arendal, og det var ikke mye mer enn de to poengene som ble med hjem som var verdt å juble for lørdag. Det er ikke første gangen Senstad gir uttrykk for at han ikke er fornøyd, etter en seier denne sesongen.

Trenger å bli holdt i ørene

– For folk «utenfor» kan det virke som om du aldri blir fornøyd, selv om dere vinner?

– De får mye pepper, men det handler om målsettingen vi satt sammen før sesongen. Hadde målet bare vært at vi skal rykke opp og være fornøyd med det, hadde det vært annerledes. Vi tenker neste sesong og må utvikle oss. Da ser jeg det som min plikt å sørge for at spillerne gjør de tingene som skal til, sier Senstad og legger til:

– Jeg tror det må til også, de trenger å bli holdt i ørene. Jeg må bare ta den rollen. Spillerne må læres opp til å takle det som kommer, det er mange her som ikke har vært med på det før, forklarer Senstad som samtidig erkjenner at han kunne vært mildere noen ganger.

– Jeg kan være fornøyd også, og jeg er fornøyd med hvor mange som har tatt steg denne sesongen. Kanskje må jeg vise at jeg er fornøyd litt oftere, men samtidig er ikke det meg som trener.

– Kan gjøre vondt

Storhamars forsvarskjempe Gabriella Juhasz var heller ikke fornøyd etter seieren mot Grane Arendal, bunnlaget som holdt Storhamar til uavgjort til pause.

– Jeg er helt enig med Arne, og forstår at han ikke er fornøyd. Det er absolutt ikke jeg heller. Noen ganger skjer sånne ting som på lørdag, og vi kan ikke unnskylde oss med noe. Vi må lære av våre feil, sier vingen som setter pris på trenerens tilbakemeldinger.

– Det er bra at han stiller så høye krav, vi vil ikke lure oss sjøl. Noen ganger kan det gjøre vondt å få høre det fra han, men sånn er det. Han gjør det fordi han vil at vi skal bli bedre. Jeg har lært mye av Arne, og er glad for at jeg kom til Storhamar og har han som trener.

– Vi må huske at vi spiller i 1. divisjon på grunn av situasjonen til klubben, ikke på grunn av at vi som lag rykket ned. Vi må være ærlige mot oss sjøl. Dette var ingen krise, men vi må vise et annet ansikt neste kamp. Vi har så bra publikum, så jeg føler at bare på grunn av de må vi spille bedre og vise at vi jobber for de også.

Senstad er også krystallklar på at laget må heve seg fra lørdagens kamp, hvis de skal unngå å gå på en smell.

– Neste helg kommer det første tapet hvis vi ikke tar tak. Jeg aksepterer at vi kan ha en dårlig kamp, men ikke på denne måten. Jeg tror en del har juksa litt i forhold til søvn og kosthold i det siste. Nå må vi jobbe med oss sjøl.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00