HAMAR: - Det er bare for moro skyld. Men det er viktig for lagidretten i byen å vise at vi kan stå samlet om noe, sier Storhamar-damenes trener Bent Svele, som gjerne ser at dette kan være begynnelsen til noe mer i felles regi.
Ingen vil tape
Svele har vært i kontakt med folk i alle leirer, inkludert sin egen hovedtrener Arne Senstad, og fått full aksept for sine planer.

- Det skal bli moro å se om gutta mestrer noe annet enn fotball og ishockey. Nå får de i alle fall prøve seg, sier Svele, som selvsagt holder sine egne som favoritter.
- Klart det, både Dragons og HamKam vil nok si det samme. Ingen av oss vil tape dette prestisjeoppgjøret, humrer Svele, glad for å ha samlet byens stoltheter innen lagidrettene til en fellesaften i Prestrudhallen.

Spisset form
- Jeg ser for meg at problemet for gutta blir å spille ball med hender med klister på. Det har de innsett selv også, og bedt om å få trene litt på forhånd. HamKam prøvde seg mandag, Dragons skal trene tirsdag, og vi sitter ringside med notatblokk for å fravriste dem alle hemmeligheter, ler Svele, som garanterer at Storhamars damelag stiller med fullt lag og spisset form til den store begivenheten.
Skeptisk Sundmoen
Riktig så seierssikker som trener Svele, er ikke Kamilla Sundmoen:

- Jeg er litt bekymret. Jeg har jo selv sett at hockeyspillerne ikke legger noe imellom i taklingene. Dessuten vet jeg at det er et par av håndballspillerne, og spesielt broren til Tove Elisabeth Rise, John Anders Rise, som har spilt en del håndball før.

Oppkjøring mot Larvik
- En ting er i alle fall helt sikkert: Vi skal ikke feige ut i denne matchen, og vi regner med å stille godt forberedt. Kvelden før spiller vi nemlig oppvarmingskamp mot Larvik. Bedre oppkjøring til torsdagen kan vi ikke få. Tipper jeg ikke helt feil, kommer vi til å legge opp til en del flygere og bruke feltet litt, så får vi se, sier Kamilla Sundmoen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.