Det er kun en liten runding som skiller A fra Å… Likevel snakker vi her om de to bokstavene som står lengst fra hverandre i alfabetet. Selv syntes jeg dette er forvirrende og jeg stiller selvsagt kritiske spørsmål til om den alfabetiske rekkefølgen egentlig er så logisk likevel.

Vi snakker her om en liten runding, som er høyst nødvendig for å unngå det vi kan kalle skjebnesvangre konsekvenser. Det er for eksempel stor forskjell på å spørre om noen vil være med å råne enn å rane. Og overført til håndballen. Det er bare et mål som har skilt Storhamar fra Nordstrand og Levanger de to siste kampene. På samme måte som den nevnte rundingen over bokstaven a, kan det ene lille målet bety enten øverst på tabellen og kamp om bronse, eller bunnen av tabellen. Seier gir to poeng. Uavhengig av hvor mange mål vi vinner med. Reint psykisk for oss har slike seirer derimot store konsekvenser. Det er ufattelig godt å vite at vi er et vinnende lag i pressede situasjoner. Og da Inger og Lise begynte å danse på banen da vi hadde avkast 30 sekunder før slutt og resultatet var uavgjort innså vi at det var bare å senke ned skuldrene. Og det faktum at Maja - som en av lagets yngste spillere, holdt hodet kaldt og scoret vinnermålet fem sekunder før slutt, det vitner om en psykisk seier.
I forrige spalte nevnte jeg den rykende ferske botkassa vi har fått i laget. Botreglementet, utarbeidet av Inger Senstad og undertegnede inneholder ni ulike paragrafer. (Lise Løke er fortsatt med i botkomiteen, men blir i denne sammenhengen helst sett på som løpegutt. Inntektene fra botkassa skal gå til en sosial samling med masse god mat og drikke, da selvfølgelig i form av frukt og brus. Bøtene kommer i mange ulike varianter, blant annet forsentkomming, unødvendig gult kort, dummebot (som trer i kraft dersom noen sier eller gjør noe dumt, noe vi allerede har hatt mye humor rundt).
Fem minutter ut i første botdag hadde vi allerede innkassert 1000 kr. Dette er mye med tanke på at den høyeste boten vi har er på kr 100. En av de som var mest utsatt denne dagen, var sjefen sjøl Arne Senstad. Han kjørte nemlig en bil som inneholdt fire spillere og seg selv, dermed var han ansvarlig for fem forsentkomminger og 500 kr ekstra i botkassa. Arne nekta å godta bota. Riktignok hadde vi kanskje glemt den lille detaljen og informert trenerne om det nye botsystemet, men småbagateller som dette er rett og slett ikke grunn god nok til å oppføre seg som en tolvåring som har fått feil julegave.
På toppen av det hele pådro sjefen seg gult kort i en periode der han grundig hadde fortalt oss en etter en hva han mente om forsvarsspillet vårt. De som satt på benken diskuterte lenge om dette var tidspunktet for å fortelle Arne om at det gule kortet også betydde bot. Den enkle årsak at vi andre er for glad i livet gjorde at vi sendte løpegutten i stedet… Og Lise gjorde nok rett i å informere Arne om dette ETTER kampslutt.
Ukens dummebot:
Boten om å glemme å ta med kake på merkedager kan godt være høy. Bursdager og bryllup og sånn har vi jo bare en gang i året uansett... - Maja Jacobsen(våre tanker går selvsagt til Majas fremtidige ektemenn).
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00