HAMAR: Hanne Marthe Deglum ga seg som målvakt i Storhamar etter bronsen i 2007/08. I dag er hun med som andrekeeper for Sara Haugli når Storhamar spiller om kvartfinaleplass i cupen borte mot Sola.
- Stine har ennå ikke stått 100 prosent på trening, og før hun har gjort det, vil jeg ikke bruke henne i kamp, sier Arne Senstad.
- Hanne Marthe var veldig positiv til å være behjelpelig i den situasjonen vi er i, og blir med til Sola, sier Storhamar-treneren.
All ære til Sara
I påvente av å sikre seg en rutinert målvakt, er Senstad full av lovord om utviklingen til 18 år gamle Sara Haugli.
- Ja, all ære til Sara. Hun har vokst med oppgaven. Det vil svinge litt, men hun har tatt mange steg og har fått en mer voksen måte å stå. Hun hadde vært bra på landslagssamlingen også, sier Senstad.
Flere landslagsspillere
Storhamar-treneren håper det skal slå positivt ut at klubben har hatt flere spillere på landslagsoppdrag den siste tiden. At de setter standarden når de nå er tilbake i hverdagen og skal kjempe om cupavansement i kveld.
- Vi har sagt at målet er å komme til finalen i Spektrum, og da må vi vinne i kveld. Vi frykter ikke Sola, men har absolutt respekt for dem, fastslår Arne Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.