Med ni mål å gå på, gir Arne Senstad de som har fått lite spilletid tillit i returkampen mot Selbu. I tillegg får et par juniorer sjansen til å vise seg fram.
HAMAR: 33-24 vant Storhamar i bortekampen mot Selbu. det betyr at trønderne må vinne med ti mål for å ta fra Storhamar semifinaleplassen.
Det skjer ikke i Prestrudhallen.
Lidén i mål
- Jeg håper da virkelig ikke det. Det er mye som skal gå galt hvis vi ikke går videre, sier Storhamar-trener Arne Senstad til HA-sporten.
Derfor benytter også Senstad sjansen til å gi spillere med lite spilletid denne sesongen muligheten til å vise seg fram. Guro Jakobsen og Jane Lundstadsveen er utespillere som får tillit nå. Det samme får Stine Lidén i mål.
I tillegg vil Senstad også i denne kampen ta med to juniorspillere. Han har ikke helt bestemt hvem ennå, men Sunniva Viken, Ane Emilie Søbstad og Julianne Skansen er aktuelle. Og to av dem blir med i troppen mot Selbu.
- Det er ikke sånn at Guro Jakobsen og Jane Lundstadsveen er mye dårligere enn de andre, men det er mye de samme spillerne som har dratt lasset nå som vi har kommet oss opp igjen etter en liten nedtur. Nå får de andre muligheten til å vise at de kan bidra. Det er også nyttig for ungjentene på 18-årslagene å få litt erfaring. De som er aktuelle nå, er spillere som kan klare seg fint i slike kamper, mener Senstad.
Ny giv
Han er glad for at Storhamar nå ser ut til å ha kommet til hektene igjen etter en klar formsvikt.
- Jeg synes vi har fått tilbake en helt ny giv i laget. Det er viktig at vi holder på den videre fram mot sluttspillet neste helg, sier Senstad.
Storhamar håper selvsagt på en ny mulighet til å nå finalen i år etter at de mislyktes da de fikk en gyllen sjanse mot Våg Vipers i semifinalen i fjor.
Er de uheldig og trekker enten Byåsen eller Larvik i semifinalen, blir det tøft, men en heldig trekning kan bane vei for finalefest i Drammen neste helg.
Men først skal Selbu settes på plass igjen i morgen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.