HAMAR: Storhamar-jentene møttes til den første treninga etter ferien i Stangehallen i går, og den endte tragisk for den polske Storhamar-spilleren.

- Vi skjønte tidlig at det var noe alvorlig, og hun ble kjørt til Elverum med en gang, sier Bent Svele.

HA-sporten lyktes ikke i å få noen detaljerte opplysninger rundt skaden i går, men mye tyder på at akillessenen er røket.

Det betyr i tilfelle at Boltromiuk er satt ute av spill lenge.

- Mye tyder på det ja, sier Bent Svele, og fortsetter:

- Dette er veldig synd, spesielt for Daria selvfølgelig. Hun har gjort en bra treningsjobb. Det er synd for laget også. Hun er en viktig forsvarsspiller for oss. Vi har en tynn stall og da er vi selvfølgelig sårbare for skader, sier Svele.

Duda fikk en sønn

Han er spent på når Izabela Duda er tilbake på banen. Duda fikk tidligere i juli en sønn, men må ta det helt med ro i flere uker fordi barnet kom til verden ved hjelp av keisersnitt.

Trolig er hun i trening igjen om seks-sju uker.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.