KRISTIANSAND: Vipers scoret på straffe og et gjennombrudd, mens Kamilla Sundmoen bommet på sin store mulighet på slutten.

Dermed er Storhamar ute av cupen.


Riktig målsetting

Til tross for 28-26-tap og cup-exit mot Vipers, mener både Anja Edin og trener Arne Senstad at målsettingen om finalespill var et riktig trekk.

- Vi har prestert ujevnt til nå denne sesongen, men vi må tørre å ha ambisjoner. Vi går ikke utpå der for å være feige, og jeg vet vi er gode nok med litt flyt. Det hadde vi dessverre ikke i dag, sier en skuffet Storhamar-trener Arne Senstad til HA etter tomålstapet mot Vipers i går kveld.


Snytt for straffe?

For det ble bare nesten for Senstad & co. i gårsdagens fjerderundekamp. Etter en ålreit første omgang og uavgjort 12-12 til pause fikk Hamar-laget trøbbel i starten av den påfølgende omgangen, og kom under med 18-15. Likevel gjorde de gule og blå en imponerende sluttspurt og var nære ved å ta seieren hjem på slutten, da de utlignet til 26-26.

- Vi slipper dem periodevis til for billig, og kommer på etterskudd i mange situasjoner. Vi ble også snytt for en sjumeter på slutten, men alt i alt kan vi ikke skylde på andre enn oss selv, mener Senstad.


Mareritt

Sist Storhamar tapte for Vipers var i sluttspillet i Skien etter forrige sesong. Slik sett har sørlendingene snytt Hamar-jentene både for sluttspillfinale og kvartfinale i cupen på et drøyt halvår.

- Det der skal ikke bli en vane, men Vipers er et vanskelig lag å spille mot. Det er noe unorsk over dem. Dette kommer til å bli en lang busstur hjem, sa playmaker Anja Edin umiddelbart etter kampen i går.


- Tror på oss selv

Edin var som vanlig mye involvert i spillet og ble lagets toppscorer med seks mål - men til ingen nytte. Hun mener i likhet med trener Senstad at det tross alt var riktig å gå ut på forhånd å sette målsettingen om cupfinalespill.

- Det er klart at fallhøyden blir stor slik som nå når vi ryker ut før kvartfinalen, men samtidig er det viktig å ha tro på oss selv. Det må vi bare stå for, sier Edin, som lover at laget skal framstå på en annen måte enn mot Vipers i neste seriekamp mot Njård førstkommende søndag.

- Vi skal forberede oss som vanlig, men vi må heve oss i spesielt i duellspillet, sier seksmålsscoreren.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.